Ook dit jaar wordt er in de kerstvakantie weer het traditionele Basisscholen Volleybaltoernooi georganiseerd door Volleybalvereniging Groene Ster. Wij hopen dat jij hier ook (weer) bij bent!

Maak in de klas een leuk team met je vriendjes en vriendinnetjes (4-6 spelers) en schrijf je vóór 6 december in bij bijvoorbeeld onze contactpersoon of je leraar/lerares!

Om de spelregels wat te oefenen, kan je gratis komen trainen op vrijdagavond 20 december van 19.00 tot 20.00 uur. Er wordt in 3 groepen getraind. De groepen 3&4 en 5&6 trainen in grote zaal, de groepen 7&8 trainen in kleine zaal. Onderaan dit bericht kan je de spelregels bekijken.
De trainingen worden gegeven in sportcentrum De Borgh te Zevenbergen. Op deze trainingen krijg je onder begeleiding van echte trainers de basisbegrippen van het volleybalspel aangeleerd.

Na al dat trainen wordt het tijd voor het echte werk! De sportieve afsluiting vindt plaats door middel van het 13e Basisscholen Volleybaltoernooi op vrijdag 27 december 2013 in sportcentrum De Borgh.
Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de groepsbekers en de sportiviteits(wissel)beker. Vóór de kerstvakantie krijgen jullie de laatste informatie via de school over het toernooi.

Wij hopen wederom op een grote deelname van jullie!

scholentoernooi poster
Klik hier of op de afbeelding van de poster om de hele poster te bekijken

Om je alvast een ideetje te geven van de spelregels, zijn ze hier te bekijken:
Bekijk de spelregels van:
Groep 3&4
Groep 5&6
Groep 7&8

Het Basisscholenvolleybaltoernooi; 27 december 2013