Door beperkte leverbaarheid van de teamshirts van onze vereniging bij Mervo Sport, is het nu mogelijk om shirts zelf te bestellen en thuis te laten bezorgen. Deze shirts kunnen dan wel naar Mervo Sport worden gebracht om te laten bedrukken.

Let op: Voor de CMV-mini’s verandert niets; deze houden dezelfde shirts als nu wordt gedragen. Het bestellen van de shirts geldt voor alle jeugd vanaf de C en voor alle volwassenen.

Shirts voor heren/jongens:

Voor de heren/jongens hebben we 2 links naar online webshops beschikbaar gesteld maar daar hoef je je natuurlijk niet persé aan te houden. Let op: hou de aangegeven kleur aan bij het bestellen van de shirts!

Shirts voor vrouwen/meiden:

Ook voor de vrouwen/meiden hebben we 2 links naar online webshops beschikbaar gesteld maar ook daar hoef je je niet persé aan te houden. Let op: hou de aangegeven kleur aan bij het bestellen van de shirts!

Bedrukken van shirts

Ondanks dat bij een aantal van de links het mogelijk is om shirtnummer en/of naam te bedrukken, raden we dit sterk af dit te doen. Om ervoor te zorgen dat alle shirts identiek lijken binnen een team, zal de belettering voor alle shirts van de vereniging gedaan worden bij Mervo Sport. Dit omvat bedrukkingen van clublogo, shirtnummer en eventueel naam. Mervo Sport zit aan de Zuidhaven in Zevenbergen. Zodra je shirt thuis is binnengekomen en je een shirtnummer toegewezen hebt gekregen van de vereniging, laat dit dan bij je trainer weten zodat het gecombineerd bij Mervo gebracht kan worden.

*De kleur die voor de shirts moet worden gekozen is Smaragd-Wit of Donkergroen. Let op: ‘gewoon’ groen geeft een lichtgroen shirt,die niet overeenkomt met de shirts van de andere leden van de vereniging. Kies deze dus niet.

Het bestellen van shirts voor de competitie