We sluiten een goed seizoen af met maar liefst zeven (!) podiumplaatsen.

 

Heren 2 werd kampioen van de 3e klasse ORV en promoveert daarom naar de 2e klasse.

 

Alle andere prijzen zijn behaald door onze jeugdteams. Meiden C wist zelfs 2 prijzen binnen te halen. In de eerste helft van het seizoen behaalden zij een derde plaats in de regionale hoofdklasse en in de tweede helft van het seizoen werden zij tweede met evenveel punten als de poulewinnaar maar een iets minder puntensaldo.

 

Meiden B werd tweede in de eerste helft van het seizoen en ging in de tweede helft van het seizoen in de hoofdklasse spelen. Zowel Meiden A als Jongens B behaalden ook een podiumplek in de eerste helft van het seizoen. Ze behaalden beiden een welverdiende derde plaats.

 

Het CMV Niveau 6-team kwalificeerde zich voor het Eindtoernooi Circulatie Mini Volleybal en werd derde in onze eigen Borgh. De meiden kunnen tevreden terugkijken op de acht gespeelde toernooien.

 

Allemaal gefeliciteerd en veel succes met het behalen van prijzen komend seizoen!
Prijzenkast van 2012-2013:

[bookshelf id=”1″ btn_titles=”Naamplaatjes” btn_icons=”Iconen” item_width=”100%” item_height=”320″ products_box_margin_left=”30″ product_title_textcolor=”#ffffff” product_title_bgcolor=”#c33b4e” product_margin=”30″ product_show_title=”true” show_title_in_popup=”true” show_selected_title=”true” show_icons=”true” thumbs_effects=”true” buttons_margin=”15″ buttons_align=”center” slide_duration=”1000″ slide_easing=”easeOutQuart” arrow_duration=”800″ arrow_easing=”easeOutQuart” video_width=”500″ video_height=”290″ iframe_width=”500″ iframe_height=”330″ exclude_products=”” orderby=”name” order=”DESC” categories=”2012-2013″ post_type=”bookshelf”]

 

> Bekijk de rest van de prijzenkast bij ‘De Club’

Terugblik seizoen 2012-2013